Gratis kalkyl

Stefan vann med slogan ”Klimatsmart hus med EnReduce®

Enreduce Energy Control har under en följd av år medverkat på lokala fastighetsmässor runt om i Sverige arrangerade av företaget Marknadsrespons. Ett välbesökt specialarrangemang både vår och höst har varit en mässa på ett av Silja Lines fartyg. I höstas arrangerades Fastighet 2010 på Silja Galaxy där mer än 400 besökare passade på att få fastighetsinformation från ett 30-tal utställare. Som många gånger tidigare var Enreduce Energy Control även med på denna fastighetsmässa till sjöss som av besökare fått betyget ”informativ, tät och inspirerande”!

Många mässresenärer passade på att få mer information om hur enkelt det är att energispara med EnReduce®. Lite extra energi fick besökarna av en EnReduce®-tävling där det både gällde att svara rätt på ett antal frågor och fundera ut en säljande slogan. Priset, en bärbar dator, bidrog säkert till de många tävlingsbidragen och bland dessa var det Stefan Ekberg, Brf Kopparvinkeln i Kallhäll, som till slut stod som vinnare. De rätta svaren kompletterade Stefan med den vinnande slogan ”Klimarsmart hus med EnReduce®”.

Grattis säger vi till Stefan Ekberg och så vill vi passa på att berätta att Enreduce Energy Control även kommer att medverka på Fastighet 2011. Mer information om detta kommer på vår hemsida under året!

Stefan Ekberg utses till vinnare på Silja Galaxy under Fastighet 2010.
Ekberg (tv) tar emot priset av Anders Persson på Enreduce Energy Control.